froutosalata me rodakino peponi kai fylla mentas

Φρουτοσαλάτα με ροδάκινο πεπόνι και φύλλα μέντας

Υλικά

  • ½ πεπόνι
  • 2 ροδάκινα (ή νεκταρίνια)
  • λίγα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας
  • χυμό από ½ φρεσκοστυμμένο πορτοκάλι

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κύβους το πεπόνι και τα ροδάκινα (ή νεκταρίνια). Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα φρούτα με τα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας και τον χυμό πορτοκαλιού και τα αφήνω για 30’ στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις των φρούτων. Σερβίρουμε την φρουτοσαλάτα κρύα από το ψυγείο με λίγα επιπλέον φυλλαράκια μέντας για διακόσμηση.