Υλικά
- 100 ml Χυμό πορτοκαλιού(1 ζουμερό πορτοκάλι Froutofarm)
- 40 γρ μέλι (2 κ.σ.)
- 30 γρ μουστάρδα (2 κ.σ.)
- 10 γρ ελαιόλαδο (2 κ.γ.)
- Ξύσμα 1 πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα multi και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έτοιμο να νοστιμίσει τις σαλάτες μας. Περιχύνουμε 1-2 κουταλιές ανά 100γρ φυλλώδους λαχανικού όπως μαρούλι σγουρή, γαλλική σαλάτα, ρόκα.